top of page

Voel de natuurlijke harmonie
voor lichaam geest en ziel

S l o w
d o w n 

 

de kunst van de zachte aanraking met Jin Shin Jutsu

In deze steeds sneller draaiende wereld zijn momenten om stil te staan schaars. Ons lichaam en onze geest doen ook mee, of beter gezegd rennen achter ons aan. Het is een ware uitdaging om dan nog in verbinding te blijven met ons fysieke lichaam, behoeftes en grenzen.

Door stress, opgekropte emoties, belemmerende overtuigingen, ziektes, negatieve invloeden van buiten af of aangrijpende fysieke en emotionele gebeurtenissen wordt onze natuurlijke energiestroom verstoord. Op de lange termijn kan dit voor klachten zorgen, zowel fysiek als mentaal.

Wij hebben soms een helpende hand nodig om de natuurlijke harmonie van ons lichaam te herstellen.

Tijdens een behandeling breng ik met een zachte aanraking op het lichaam het natuurlijke evenwicht van het lichaam weer terug. Daarvoor gebruik ik de Japanse kunst "Jin Shin Jyutsu". (Jin Shin Jyutsu is een eeuwenoude leer over het energetische lichaam.... nog toevoegen... beschrijvende zin over Jin Shin Jyutsu). Ik ervaar het als een bijna meditatieve handeling waarbij ik door middel van mijn handen op verschillende energie centra op het lichaam te leggen weer een stroom van vitaliteit terug breng.

Wat Jin Shin Jyutsu
heb ik altijd bij de hand

Al 12 jaar beoefen ik deze Japanse kunst.

Doorgegeven van mijn moeder die zelf ook therapeute is.

In het begin beoefende ik deze methode slechts voor mijn eigen gebruik door de Jin Shin Jyutsu oefeningen op mijzelf toe te passen. Uit nieuwsgierigheid en verlangen om de kracht achter deze kunst dieper te begrijpen ben ik cursussen gaan volgen. Sinds 2 jaar geef ik ook behandelingen aan anderen.

Voor mij is het beoefenen van Jin Shin Jyutsu onderdeel van mijn levensstijl.

Het is iets waarmee ik opsta en de dag weer afsluit. Ik ervaar het als een ontzettend waardevolle kunst, onder andere door de oefeningen die je eenvoudig op jezelf kunt toepassen. Zo neem je je eigen welzijn weer in de hand.

kom tot rust, vertraag en verbind je met je lichaam tijdens een behandeling

Tijdens een behandeling zul je gekleed op een massage tafel liggen. Gedurende de behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op het lichaam zonder druk uit te oefenen. In totaal duurt een behandeling 60 minuten.

Na afloop:

- Houd wat tijd in je agenda vrij na een behandeling.

- drink voldoende water gedurende de dag na de behandeling.

- een behandeling brengt energetisch veel in beweging in het lichaam en werkt zo ook door op emotioneel vlak. Er kunnen emoties na de hand opkomen als ontlading; geef deze de ruimte. 

- Hou rekening met eventuele vermoeidheid. Het herstelproces wat in gang wordt gezet kost energie.

Ervaar zelf
de kracht van vertragen en aankomen in je lichaam

Benieuwd om zelf een behandeling te ondergaan en de helende kracht van Jin Shin Jyutsu te ervaren?

Stuur mij dan een bericht via whenlifeisslow@gmail.com zodat we een intake afspraak kunnen inplannen.

De behandelingen vinden plaats bij "Vleugels" aan de Elandstraat in Den Haag.

Tarief

Intake afspraak:

Losse afspraak:

75,-

Strippen kaart van 4x:

240,-

bottom of page